Blog

Navyšujeme vibrace

Navyšování vibrací a rozšiřování vědomí není v zásadě nic zas tak moc složitého. Většina důležitých věcí se v našem životě děje, aniž bychom se o ně museli nějak moc snažit. Jako příklad mě napadá naše dýchání i tlukot srdce. O tyto funkce přece neusilujeme, dějí se přirozeně a stejně tak se v průběhu našeho života mohou navyšovat i naše vibrace.

Ale možná byste stejně chtěli vědět, jak si zvyšování vibrací trošku pojistit. Jako první mě napadá zvědomit si, v čem je nám dobře a v čem zase ne. Zvědomit si, co nám energii přináší a co naopak bere. A co s tímto poznatkem udělat? Nastavíme si hranice. Důležité je nedělat nic na sílu. Vše se dá dělat ruku v ruce s hravostí a laskavostí. A s tím opět souvisí mé oblíbené téma žití v radosti.

Takhle jednoduché to je? Ano, nic složitého v tom nehledejme.

Svět okolo nás je čím dál víc podivnější. Abychom mu zbytečně nepodléhali, je důležité vytvořit si prostor pro sebe. Čas, kdy zapomeneme na všechny ostatní. Čas, kdy se budeme věnovat pouze sami sobě a čemukoliv, co pozvedá naší náladu. Jakmile totiž pociťujeme radost, naše vibrace se přirozeně zvyšují.

Krásné na tom je, že když se naše hranice stanou naší přirozeností a naučíme se pravidelně zařazovat do každičkého dne radost, stoupá i naše důvěra v život. Pak se nám může zdát, že život je docela zajímavý. Už nám nepřipadne tak hrozný a těžký, jako tomu bývalo kdysi. Najednou nás baví, napadají nás samé zajímavé myšlenky, například naučit se nějakou novou dovednost, poznat nové místo nebo třeba nové lidi. Stereotyp se rozpouští a do života nám přichází různorodost, která nás vede dál a dál.

Náhle zjišťujeme, jaké to je žít podle srdce. Zajímají nás způsoby, jak harmonizovat své fyzické tělo. Přirozeně rozpouštíme staré nefunkční vzorce. Náš život dostává jiskru, o které se nám dřív ani nesnilo. Jsme optimisté. Jsme k sobě pozorní a stejně tak jsme pozorní i k přírodě. Naše srdce se dostává do rovnováhy spolu s rozumem. Zčistajasna rozpoznáváme cestu své duše..

Se všemi těmi novými dovednostmi propouštíme strach z naších životů. Užíváme si nové energie, které k nám přicházejí. Už víme, že nemusí být všechno vydřené, nemusíme se ani nechat halit hordou starostí, už můžeme žít lehčeji. Tak hurá do toho!

Čímpak si dnes uděláte radost?


Zpět na blog
Lenka Prošková

Lenka Prošková

Ví, že má život takový, jaký si ho udělá. Ráda se učí nové dovednosti, které pak obohacují ji i její okolí. Lenka je autorka tří knih pro ženy Všechno má svůj čas, Krásná neznámá a Zdání klame. Píše nejen knihy, ale také články, díky nimž se snaží ostatní inspirovat k celkové harmonii života. A poslední velkou novinkou je, že svoji klidnou energii začala druhým nabízet v harmonizačních masážích. Laskavý vědomý dotek formou masážní terapie Awakening udal nový směr nejen jí, ale už i mnohým dalším…

Lence můžete napsat na info@lenkaproskova.cz. Najdete ji i na Instagramu.