Blog

Už jsi někdy přemýšlel, proč jsem se objevila ve tvém životě?

Možná ano. Možná ne. Věř tomu, že já o tom čas od času přemýšlím. Ráda vzpomínám na den, kdy jsme se my dva poprvé setkali. Vím, už je to mnoho dnů, měsíců i roků. Ale ani tak nemůžu zapomenout, co všechno jsme v sobě za tu dlouhou dobu dokázali probudit.

Bylo toho tolik, vzpomínáš:-)?

Víš, co u tebe dnes postrádám?

Tato otázka tě možná trochu překvapila. Nelekej se. Pořád tě mám stejně ráda a dokonce pořád chci, abys byl součástí mého krásného a bláznivého života:-). Něco jsi ale za ty roky téměř ztratil. A tak mě napadá, jestli o tom víš?

Tak schválně, zkus o tom chvíli přemýšlet:-).

Uvnitř jsi stejně úžasný člověk jako tenkrát. To vím zcela jistě. Je tu však jistá drobnost. Drobnost, která bývala tvým největším pokladem. Drobnost, kterou bych ti přála mít napořád.

Pořád ještě nevíš?

Možná jednoduše nastal čas, abych ti připomněla, jaký jsi kdysi býval.

Byl jsi samý úsměv. A co víc? Jasně si pamatuji, že kdykoliv se naše oči setkaly, vždycky z nich zářila radost a nadšení z toho, co jsi právě prožíval? Tvoje oči se nikdy nedaly přehlédnout. Pokaždé na mě zářily, jako dvě světýlka v dáli. Když mi bylo nejhůř, beze slov mi připomínaly, že všechno bude zase dobré.

Ano, pravě tvoje rozzářené oči mám na tobě nejraději. A právě ty mi na tobě dnes tolik schází.

Oči zůstaly. Jenže kam se podělo to zářivé světlo, to nadšení ze života, jaké v nich kdysi bývalo?

Dnes jsi samá práce, samá starost a na radosti se ti času tak nějak nedostává.

Co kdybys bral naše setkání v životě tak, že jeden druhému umíme pomoci? Ty jsi mi pomohl už mnohokrát. A asi je dost pravděpodobné, že k tomu ještě mnohokrát dostaneš příležitost:-).

Ale co já?

Dovolíš mi ukázat ti, jak moc krásný život může být?


Tento článek byl napsán pro jednu konkrétní osobu, na které mi velmi záleží. Ale co vy? Jak na tom jste vy s osobami ve vašem okolí? Přemýšleli jste už někdy o tom, co vás mají v tomto životě naučit nebo popřípadě, co máte naučit vy je? Ne? Tak hurá do toho. Třeba se o sobě i svých blízkých mnohé dozvíte:-).


Zpět na blog
Lenka Prošková

Lenka Prošková

Ví, že má život takový, jaký si ho udělá. Ráda se učí nové dovednosti, které pak obohacují ji i její okolí. Lenka je autorka tří knih pro ženy Všechno má svůj čas, Krásná neznámá a Zdání klame. Píše nejen knihy, ale také články, díky nimž se snaží ostatní inspirovat k celkové harmonii života. A poslední velkou novinkou je, že svoji klidnou energii začala druhým nabízet v harmonizačních masážích. Laskavý vědomý dotek formou masážní terapie Awakening udal nový směr nejen jí, ale už i mnohým dalším…

Lence můžete napsat na info@lenkaproskova.cz. Najdete ji i na Instagramu.