Blog

Štěstí, láska, čokoláda

Po přečtení tohoto příjemného a velice inspirativního příběhu mě napadá jediné. Je vůbec možné, abych si byla s hrdinkou této knížky tak moc podobná? Připadá mi to až neuvěřitelné. Ale je to pravda. Také jsem byla kdysi zklamaná ze svého života a všechny problémy zajídala čokoládou. Možná to máte stejně. Nebo možná patříte mezi šťastlivce, kteří nic takového nedělají. I tak si myslím, že každý z nás potřebuje občas povzbudit.

K čemu?

To už nechám čistě na vás. Každý to máme jinak. Ale myslím, že vždycky je co zlepšovat. Kdybych tuto knihu četla asi tak o deset roků dříve, má cesta k radosti by byla mnohem kratší. Myslím, že bych se mnohem snáz zbavila svých nesmyslných omezení, která mě hodně dlouho brzdila.

Všechno je jen otázka odvahy a víry v sebe. Tento příběh vám prostě dodá chuť roztáhnout křídla a žít naplněný život. Co je však stejně důležité, ukáže vám, jaké to je, když se vzdáte sami sebe a svých vlastních snů. A to je lekce k nezaplacení.

Potom už bude jen na vás, zda tuto skutečnost přijmete pouze formou rad, které tato kniha obsahuje, a nebo si je budete muset sami prožít, abyste je doopravdy pochopili...


Zpět na blog
Lenka Prošková

Lenka Prošková

Ví, že má život takový, jaký si ho udělá. Ráda se učí nové dovednosti, které pak obohacují ji i její okolí. Lenka je autorka tří knih pro ženy Všechno má svůj čas, Krásná neznámá a Zdání klame. Píše nejen knihy, ale také články, díky nimž se snaží ostatní inspirovat k celkové harmonii života. A poslední velkou novinkou je, že svoji klidnou energii začala druhým nabízet v harmonizačních masážích. Laskavý vědomý dotek formou masážní terapie Awakening udal nový směr nejen jí, ale už i mnohým dalším…

Lence můžete napsat na info@lenkaproskova.cz. Najdete ji i na Instagramu.