Blog

Přijmi samu sebe, ať už jsi kdokoliv

Možná jste někdy zažili ten podivný pocit jinakosti. Možná jste se někdy sami sebe ptali, cože to s vámi vlastně je? Okolí vás nechápalo, snažilo se vás tlačit někam, kam se vám vůbec nechtělo.

Dobrá zpráva je, že jiných lidí přibývá:-). Dokonce mi připadá, že si začínáme jiných lidí cenit. Čteme jejich neuvěřitelné příběhy a chceme se od nich učit.

Zjišťujeme, že smysl našeho života není nějaký neviditelný cíl, ale je to cesta. Cesta za poznáním, které nás láká. Už nechceme šlapat vyšlapanou cestičkou jako mravenci v mraveništi. Chceme doopravdy žít. Hledáme to, co v sobě skrýváme za poklady a co nás baví.

Právě jsem dočetla knihu Jsi čarodějka? (Inelia Benz).

Možná nevíte, kdo jste. Možná se zatím hledáte. Tato kniha má v sobě hodně odpovědí. Ukazuje spousty možností a směrů, kde bychom se mohli najít. Stačí si jen vybrat. Nemusí to být napořád. Máme přece právo volby. Můžeme naše cesty libovolně měnit. Můžeme zkoušet cokoliv nás napadne:-).

Čarodějnictví lidi dříve strašilo. Naštěstí doba jde stále kupředu:-). Máme svobodu. Strach ztrácí svoji moc. Toto prastaré řemeslo nás začíná fascinovat. Tedy hlavně ženy, které si dokáží přiznat, že nějaké ty schopnosti v sobě máme schované úplně každá z nás. Častokrát to chce jen si je uvědomit a začít je rozvíjet.

A co já a čarodějnictví?

Samozřejmě mě zajímá, jinak bych o něm nečetla. Krůček po krůčku v sobě nacházím poklady, o nichž jsem donedávna neměla ani zdání. Rozvíjím se. Hledám odpovědi a učím se. Dává mi to velkou naději. Začínám zjišťovat, že být jiná v sobě nese velké množství síly. Síly, kterou můžete použít pro svůj vlastní růst.


Zpět na blog
Lenka Prošková

Lenka Prošková

Ví, že má život takový, jaký si ho udělá. Ráda se učí nové dovednosti, které pak obohacují ji i její okolí. Lenka je autorka tří knih pro ženy Všechno má svůj čas, Krásná neznámá a Zdání klame. Píše nejen knihy, ale také články, díky nimž se snaží ostatní inspirovat k celkové harmonii života. A poslední velkou novinkou je, že svoji klidnou energii začala druhým nabízet v harmonizačních masážích. Laskavý vědomý dotek formou masážní terapie Awakening udal nový směr nejen jí, ale už i mnohým dalším…

Lence můžete napsat na info@lenkaproskova.cz. Najdete ji i na Instagramu.