Blog

Pohled do očí

Už jste se někdy pokoušeli zamyslet nad tím, co s námi dělá, když si s někým upřeně pohlédneme do očí?

Je to síla, že ano?

Máte to rádi, či nikoliv?

Já rozhodně ano. Zvláště, když u toho mám takové to zvláštní vzrušující pnutí po celém těle. Je to jako orgasmus při milování. Je to jako sprcha silných pocitů. Pokaždé to stojí za to:-).

Mám samozřejmě na mysli ten pořádně dlouhý a nefalšovaný pohled přímo od srdce. Ne jen tak nějaké letmé zakoukání se, kdy jeden nebo druhý uhne očima dřív, než něco podobného přijde.

Čas od času se v mém životě najde někdo, kdo se k této akci odváží.

A co to pak se mnou udělá?

Většinou si připadám jako nahá. Jako někdo, kdo nemůže nic skrýt. Krásné na tom je, že v tak kouzelně blízkém okamžiku ani nic skrývat nechci. Chci jediné, chci si to parádně užít:-).

Co pro mě tedy pohled do očí je?

Myslím, že to nejúčinnější afrodiziakum, jaké znám:-).


Zpět na blog
Lenka Prošková

Lenka Prošková

Ví, že má život takový, jaký si ho udělá. Ráda se učí nové dovednosti, které pak obohacují ji i její okolí. Lenka je autorka tří knih pro ženy Všechno má svůj čas, Krásná neznámá a Zdání klame. Píše nejen knihy, ale také články, díky nimž se snaží ostatní inspirovat k celkové harmonii života. A poslední velkou novinkou je, že svoji klidnou energii začala druhým nabízet v harmonizačních masážích. Laskavý vědomý dotek formou masážní terapie Awakening udal nový směr nejen jí, ale už i mnohým dalším…

Lence můžete napsat na info@lenkaproskova.cz. Najdete ji i na Instagramu.