Blog

Muž, který chtěl být šťastný

Možná většina z vás ví, co se pod tímto názvem skrývá. Kdo nemá ponětí, je to název další knihy, kterou napsal Laurent Gounelle. A opět je naprosto perfektní:-).

Tentokrát jsem se rozhodla, že vám knihu přiblížím jen skrze pár silných myšlenek. Myslím, že si podle nich docela hravě představíte téma, na jaké se příběh odehrává.


,,Sni o tom, že žijeme ve světě, kde je všechno možné a kde nejsme ničím omezeni.”

,,Nezabývej se tím, co je v nepořádku, zabývej se tím, jak by měl tvůj život vypadat.”

,,Sepiš si seznam věcí, které ti bráni k dosazení žít takový život, jaký sis pro sebe vysnil.”

,,Věřím, že na každého z nás v životě číhá nespočet skvělých příležitostí, jak se přiblížit svému vysněnému životu. Rozdíl je akorát v tom, že někdo je dokáže využitím, a jiní nikoliv.”

,,Obrátit se na někoho s žádosti o pomoc je zcela zásadní. Všichni úspěšní lidé touto schopnosti oplývají.”

,,Odmítnutí. Lidé, kteří se boji odmítnutí, nemají ani potuchy, jak vzácné odmítnutí je. Lidé se totiž snaží druhého nezklamat, a proto mají tendenci všem žádostem spíše vyhovět a to i přesto, ze mohou být někdy třeba více než podivné a bláznivé.”

,,Nikdy nikoho nenechej, aby ti říkal, co dokážeš nebo nedokážeš. Je jen na tobě, co si vybereš a jak budeš žít.”


Tak co říkáte? Já se teda hned po přečtení těchto řádků cítím o mnoho silnější. Je to báječná kniha. Určitě stojí za přečtení:-).


Zpět na blog
Lenka Prošková

Lenka Prošková

Ví, že má život takový, jaký si ho udělá. Ráda se učí nové dovednosti, které pak obohacují ji i její okolí. Lenka je autorka tří knih pro ženy Všechno má svůj čas, Krásná neznámá a Zdání klame. Píše nejen knihy, ale také články, díky nimž se snaží ostatní inspirovat k celkové harmonii života. A poslední velkou novinkou je, že svoji klidnou energii začala druhým nabízet v harmonizačních masážích. Laskavý vědomý dotek formou masážní terapie Awakening udal nový směr nejen jí, ale už i mnohým dalším…

Lence můžete napsat na info@lenkaproskova.cz. Najdete ji i na Instagramu.