Blog

Mocný dar příběhu

Co pro mě znamená příběh? Bezesporu nádherný a hlavně neskutečně mocný dar. Dar? Ano, dar. Nevěříte? Uvěříte:-). Vlastně si stačí pouze uvědomit, že každý příběh v sobě nosí velmi mocné kouzlo. Kouzlo, které nás dokáže k mnohému inspirovat.

Na světě existuje mnoho příběhů. Mohou být vymyšlené, ty nás pobaví či třeba zahřejí u srdíčka. Mohou být ale také pravdivé neboli životní. Právě v nich je podle mě ukrytá ta největší a nejmocnější síla jakou znám

Když se pozorně zamyslíte, určitě si dokážete vzpomenout, že už vás mnoho takovýchto příběhů potkalo. Ale já se teď ptám:

Dokázali jste je vnímat srdcem?

Dokázali jste si z nich vzít svoje vlastní poučení či inspiraci?

Možná ano, možná ne. Jestli ano, tak je to v pořádku a jen tak dál:-). Pokud ale ne, myslím, že právě nastal čas začít. Životní příběhy nás totiž dokáží častokrát naučit mnohem víc, než se na první pohled zdá.

A co v nich oceňuji nejvíce?

Rozhodně inspiraci, ale také odhodlání začít a dotáhnout věci do konce. Cesta k úspěchu nebývá zrovna snadná. Když se však zadíváme do různých knih či filmů, nemůžeme přehlédnout, že mnozí lidé to i tak dokázali.

Proč by jste tedy svůj krásný sen nemohli přivést k životu i vy?

Všichni přece můžeme žít takový život, jaký chceme. Všichni můžeme být šťastní:-).

A co vám k tomu pomůže?

Jednoznačně víra ve svoje schopnosti. To je totiž to největší tajemství, jaké se ve všech těch úžasných životních příbězích skrývá:-).


Zpět na blog
Lenka Prošková

Lenka Prošková

Ví, že má život takový, jaký si ho udělá. Ráda se učí nové dovednosti, které pak obohacují ji i její okolí. Lenka je autorka tří knih pro ženy Všechno má svůj čas, Krásná neznámá a Zdání klame. Píše nejen knihy, ale také články, díky nimž se snaží ostatní inspirovat k celkové harmonii života. A poslední velkou novinkou je, že svoji klidnou energii začala druhým nabízet v harmonizačních masážích. Laskavý vědomý dotek formou masážní terapie Awakening udal nový směr nejen jí, ale už i mnohým dalším…

Lence můžete napsat na info@lenkaproskova.cz. Najdete ji i na Instagramu.