Blog

Mnich, který prodal své ferrari

Zvláštní název pro knihu, že ano? Ale přesně tato kniha si mě našla mezi hromadou dalších v knihkupectví. Že by náhoda? To sotva:-)! Jednoduše to tak mělo být. V okamžiku nákupu jsem však ještě nevěděla, jak úžasný tento úlovek bude.

Zjistila jsem to až po pár dnech. To jsem se do ní totiž konečně začetla. Je to vlastně takový návod na spokojený a naplněný život. Nevěříte? Tak si ji přečtěte a uvidíte:-).

Skrze příběh uštvaného, i když sice velmi úspěšného advokáta Juliána, velmi snadno pochopíte, jak se začít chovat a jak si osvojit různé návyky, abyste i vy měli šanci objevit tu svoji cestu ke štěstí. V této knize budete mít příležitost poznat, jak se nesmlouvavý a tvrdý obhájce proměnil — z člověka, který svým životem proplouval aniž by mu na něčem záleželo, v osobu ryze duchovní, které ze všeho nejvíc záleží na jiných.

Možná by stálo za to, přihodit nějaké úryvky. Právě tyto věty mě nejvíce zaujaly:

Zpomal. Raduj se z krásy a kouzla všeho kolem sebe. Máš na to nárok.

Nejlepším darem, který můžeš svým dětem dát, je tvoje vlastní láska.

Budoucí cíle a sny jsou základní prvky každého opravdu úspěšného života.

Silná vášeň, je nejlepším palivem pro vaše sny.

Nikdy neodkládej život na zítra!

Dnešek je den, kdy byste měli popustit uzdu své fantazii a jít za svými sny.

A na závěr asi to nejdůležitější:

Každý z nás je svým způsobem hrdinou, každý z nás má v sobě potenciál něco neobvyklého dokázat, být spokojený a dosáhnout naplnění! A všechno, co je k tomu zapotřebí, jsou jen malé krůčky na cestě našich snů.

Krása, že ano? Tak jestli právě uvažujete o koupi nějaké zajímavé knihy, která vám toho může hodně nabídnout, tak už možná víte po čem sáhnout. Za sebe můžu vřele doporučit. Možná je to právě ta kniha, která vám změní život k lepšímu:-).


Zpět na blog
Lenka Prošková

Lenka Prošková

Ví, že má život takový, jaký si ho udělá. Ráda se učí nové dovednosti, které pak obohacují ji i její okolí. Lenka je autorka tří knih pro ženy Všechno má svůj čas, Krásná neznámá a Zdání klame. Píše nejen knihy, ale také články, díky nimž se snaží ostatní inspirovat k celkové harmonii života. A poslední velkou novinkou je, že svoji klidnou energii začala druhým nabízet v harmonizačních masážích. Laskavý vědomý dotek formou masážní terapie Awakening udal nový směr nejen jí, ale už i mnohým dalším…

Lence můžete napsat na info@lenkaproskova.cz. Najdete ji i na Instagramu.