Blog

Andělé v mých vlasech

Tato kniha je světový bestseller. Je krásná, procítěná, i když na můj vkus místy až příliš smutná. I přesto ji mohu vřele doporučit. Téma andělé mám opravdu velmi ráda. Takové knihy, jako píše Lorna Byrneová, ale bohužel nejsou až tak časté. Nevím, zda je to ze strachu z odsouzení nebo spíše ze studu o něčem takovém psát. Upřímně musím říct, že je to velká škoda.

A teď trošku blíže k obsahu knihy. Popisovaný příběh je vlastně pravdivý popis autorčina života. Anděly vídala Lorna už od dětství. A rozhodně jich nebylo málo. Byli součástí jejího každodenního života. Měla je za přátelé. Jak plynul čas, rozhodla se o tom napsat. A nápad to byl vážně skvělý. Díky tomu máme jedinečnou možnost nahlédnout do světa andělských pomocníků, kteří nás neustále obklopují, a jak autorka tvrdí, jen čekají, až je požádáme o pomoc.

Už častokrát jsem přemýšlela, jak úchvatné musí být, když někdo takovéto krásné bytosti vídá. Ta představa mě vždycky fascinovala. Jenže nyní jsem se dočetla, že i tato schopnost má své stinné stránky. Lorna se totiž od andělů hodně často dozvídala i o takových událostech, které by si vědět dopředu raději nikdy nepřála. A i když cizím lidem skrze ně uměla skoro vždy pomoci, u ní samotné to zas tak jednoduché nebylo. Lorna ale i tak svůj život miluje a tvrdí, stejně jako já, že důvod proč žít, a proč se na světě radovat, máme opravdu všichni. A to bez ohledu na to, jak mohou být občas okolnosti zlé. A to je důležité si zapamatovat. Takže ať už vás trápí cokoliv, hlavu vzhůru. Život je přece krásný:-).


Zpět na blog
Lenka Prošková

Lenka Prošková

Ví, že má život takový, jaký si ho udělá. Ráda se učí nové dovednosti, které pak obohacují ji i její okolí. Lenka je autorka tří knih pro ženy Všechno má svůj čas, Krásná neznámá a Zdání klame. Píše nejen knihy, ale také články, díky nimž se snaží ostatní inspirovat k celkové harmonii života. A poslední velkou novinkou je, že svoji klidnou energii začala druhým nabízet v harmonizačních masážích. Laskavý vědomý dotek formou masážní terapie Awakening udal nový směr nejen jí, ale už i mnohým dalším…

Lence můžete napsat na info@lenkaproskova.cz. Najdete ji i na Instagramu.